ATTITUDE

•Glutén mentes •100% Vegán •Hipoallergén parfüm •Szulfát mentes •Állatokon nem teszelt

A MÁRKÁRÓL

TronTveit egy dániai székhellyel rendelkező nemzetközi vállalat, amely célja a minőségi termékek megalkotása és az innovatív gondolkodás. A társaságot 2010-ben alapította egy korábbi fodrász, Thomas Trontveit Jensen, aki létrehozta az ATTITUDE márkát. Az ATTITUDE tiszta és zöld alapanyagokon alapul, a legkorszerűbb vegyészeti technológiáva készül és elengedhetetlennek tartja a „zöld profilt”. Ez helyezi a márkát a legtöbb versenytárs elé, és ezért használják mindenhol a zöld, környezetbarát szalonok.

A KÜLDETÉSÜK

A Trontveit cég arra törekszik, hogy továbbra is egyre lenyűgözőbb hajtermékeket hozzon a piacra, és még szorosabb kapcsolatot építsen ki ügyfeleivel, miközben továbbra is pozitív hatással legyen a világra. A cél az innovatív és magas színvonalú termékek kifejlesztése, a legjobb ügyfélszolgálat és marketing támogatás biztosítása.

A LÁTOMÁSUK

A jövőbeli tervei arra irányulnak, hogy megerősítsék az újító pozíciókat a hajápolás területén a skandináv piacon, és termékeiket kiterjesszék a világ többi részére is. Céljuk, hogy több egyedi projektet megtervezzenek, így nem csak a legjobb termékeket és szolgáltatásokat, hanem a teljeskörű élményt nyújtsanak ügyfeleik számára.