T-LAB

Parabén mentes •Szulfát mentes Konzerváló szer mentes Szilikon mentes Glutén mentes GMO mentes Szója mentes Alkohol mentes Formaldehid mentes Mesterséges színezék mentes DEA mentes Ftalát mentes Ásványi olaj mentes Triclosan mentes EDTA mentes Zsírkő mentes Alumínium mentes

A MÁRKÁRÓL

A T-LAB Professional 2007-ben kezdte meg az utazását. Profizmus. Természetesség. Luxus. A márkát a díjnyertes Top Beauty Academy – a VT Akadémia – alapította, amely a VT HOLDING Nemzetközi Vállalati Csoporthoz tartozik, amelyet világhírű stylist és üzletember – Vladimir Tarasyuk alapított. Miután a SPA és kozmetikai üzletláncot már több mint 25 éve működteti, Vladimir Tarasyuk szakértelmét és figyelmét a vállalat belső akadémiájára és a LAB-ra, innovatív természetes termékek előállítására fordította, professzionális eredményeket szolgáltatva a haj, bőr és köröm terén. Mindig azt akarta, hogy a stylistok, a kozmetikusok és a fogyasztók ne csak láthassák, hanem azonnal meg is érezzék a különbséget. Ez egy abszolút áttörés a professzionális szépségpiacon, megmutatva, hogy a professzionális szépség természetes lehet, és azonnali eredményeket, valamint hosszú távú előnyöket jelenthet.

INSPIRÁLÓ TERMÉSZET

A T-LAB Professional flakonok kialakítását a természet ihlette, mivel tele van élénk színekkel és azok kombinációival. A színes virágok, a kék óceánok, a zöld mezők, az arany napkelte és a csillogó-fehér hóhegyek természetes szimfóniája található meg bennük. A ragyogó, elegáns és fényűző természet az egészség és a szépség időtlen forrása. Márkanévként a természet élénk színét mutatjuk be, fő alkotóelemük – a tisztított földalatti víz energetizáló drágakövekkel, melyek tükrözik a gyógyító virágkivonatok árnyalatát minden egyes flakonban.

LUXUS DESIGN

A luxus a találmányokból és az ember keze által született. Felmagasztalja a természetet a legtisztább és legszebb formájában. A fenntartható fejlődés elválaszthatatlan a T-LAB Professional, Cosmopolitan márkától, amely mindenki számára az egészséget és a szépséget ábrázolja. Folyamatosan fejlesztjük magunkat, hogy a legmagasabb színvonalú terveket, tapasztalatokat, termékeket és csomagolásokat biztosítsuk a vásárlóink számára.